Downside Pre-School Receives a Make Over

Tuesday, April 9th, 2013

Local Authority staff recently approached PCMS to plan, design and project manage a quick and cost-effective space reorganisation for Downside Pre-School in Dunstable. The changes that we designed to the layout of this mixed educational/community site meant that extra room was available for pre-school use.

Careful space planning enabled the creation of a large multi-functional children’s play room with kitchen and WC facilities, a store room and staff room. Downside Pre-School are delighted with the improvements, which will enable them to continue providing excellent childcare and education for the local community. Heather Knox of Central Bedfordshire Council said: “The pre-school is very pleased with the works. Only limited grant funding was available for the scheme, and so it was important that the project scope was clearly defined and efficiently carried out.”