Fabulous new open-plan kitchen and guest annexe finished

Tuesday, May 14th, 2019

  

 

 

 

 

Amazing alteration works have been completed by a local builder to a 1970s house in Towersey, Oxfordshire. Internal walls subdividing a number of previous, linked extensions were removed within the house to provide a light, bright and enlarged open-plan kitchen / family room overlooking the garden.

In addition, a new utility room has been created in an under-utilised space at the rear of the garage and a substantial outbuilding has been converted into an accessible guest annexe with en-suite shower room.

PCMS Design undertook the design work, secured planning permission for the homeowners. The construction drawings and specification of work were then prepared before overseeing the builders for the phased project.

The homeowners are delighted with the end result and have been fully involved in the process, including sourcing sustainable bamboo flooring which looks fabulous.